Manole are nuci. (Ana)Citatul zilei

La Steaua mi-a plăcut cel mai mult. (Pițurcă despre Eminescu)


Horoscopul dragostei

Un Capricorn şi un Geamăn pot întemeia un cămin fericit numai dacă au lemne.


   De ziua îndrăgostiţilor, vă oferim cele mai competente previziuni astrologice:
   VĂRSĂTOR: Veţi invita iubita la o cină romantică într-un restaurant de cartier chinezesc. Din păcate, mâncarea nu vă va fi tocmai pe plac.
   PEŞTI: Nu încercaţi să mergeţi înainte cu o femeie Rac. Vă veţi prăji.
   BERBEC: O criză de gelozie acută vă determină să credeţi că nea Alecu Russo ar fi amantul Mioriţei. Noi nu credem asta , deşi ne întrebăm de ce individul a tuns-o peste tot.
   TAUR: Evitaţi orice relaţie cu o femeie cu numele de Carmen. Ole!
   GEMENI: Într-un salon de masaj thailandez turcesc vă veţi îndrăgosti de două surori siameze rusoaice, recent despărţite de prietenul lor grec Castor şi Polux Papadopulos.
   RAC: Veţi avea nefericita idee de a citi câteva pagini din romanul ,,Tropicul Cancerului" de Henry Miller. Aprig excitat, nu veţi da înapoi şi veţi tăia lenjeria intimă a iubitei cu foarfecele.
   LEU: Nu vă culcaţi pe lauri: nicio femeie nu se mulţumeşte să-şi ofere dragostea pentru un leu.
   FECIOARĂ: La picnicul în care veţi pleca cu noua iubită veţi constata că pădurea pe care o ştiaţi virgină a fost violată sălbatic.
   BALANŢĂ: Dacă veţi sta să judecaţi bine, marea dragoste s-a cam terminat. Vă reamintim că nu avocatul trebuie să fie orb.
   SĂGETĂTOR: Dacă veţi merge la premiera operei ,,Wilhelm Tell"  de Rossini, aveţi şansa de a întâlni o plasatoare foarte drăguţă, al cărei pat are nişte arcuri foarte precise.
   SCORPION: Veţi face cunoştinţă cu o femeie foarte apetisantă, dar nu vă veţi cupla cu ea pentru că o consideraţi prea înţepată.
   CAPRICORN: Noua dumneavoastră cucerire pare veselă şi zglobie ca o capră, dar veţi afla repede că are şi trei iezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu