Manole are nuci. (Ana)Citatul zilei

La Steaua mi-a plăcut cel mai mult. (Pițurcă despre Eminescu)


Efectele vinului

Un vin bun îți poate stimula și pixul.

                                     EFECTELE  VINULUI

   * Cetăţeanul Gigel Poşircă din Niculiţel a dovedit o deosebită rezistenţă la băutură. După o noapte de chef, respectivul a ameţit uşor numai după ce un conviv l-a lovit în moalele capului cu o sticlă de Cabernet-Sauvignon din 1989.
   * În acelaşi scop, Marin Antal, nostrom pe un vapor ancorat în portul Buşteni, a fost pocnit cu o sticlă de şampanie, după care a fost lansat la apă pentru trezire.
   * În cartierul Militari s-a deschis o nouă cramă. Autorul efracţiei de acum două nopţi este un spărgător miop care a confundat casa de vinuri cu o casă de schimb valutar. Profitând de ocazie, omul a consumat Fetească regală în valoare de 526 de euro la cursul de 4,56 lei.
   * Seceta de anul trecut a avut efecte nedorite şi în podgorii. Producătorii din Valea Călugărească n-au avut apă suficientă, motiv pentru care au fost nevoiţi să boteze vinurile cu vermut.
   * Pompeius Cramer, bariton în staţia de metrou Eroilor, şi-a pierdut vocea într-o cramă din Drumul Taberei. Din nefericire, n-a mai fost găsită, drept pentru care Pompeius este acum tenor de coloratură rubinie într-o stație de îmbuteliere a vinurilor false.
   * În toamna anului acesta, mustăriile din emisfera sudică se vor deschide la primăvara viitoare.

                                            Corespondentul nostru dintr-o pivniţă din Panciu,

                                                                              Mihai  FRUNZĂ


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu