Manole are nuci. (Ana)Citatul zilei

La Steaua mi-a plăcut cel mai mult. (Pițurcă despre Eminescu)


Idei care-mi vor veni mâine


NOI SĂRBĂTORI LEGALE

   Pentru că, spre deosebire de țările vestice, avem prea puține sărbători legale, venim cu o serie de propuneri interesante:

   ZIUA ZILEI= Fiecare cetățean va fi obligat să-și sărbătorească ziua de naștere la serviciu. Pentru ca procesul muncii să nu fie deranjat, ziua zilei se va petrece noaptea.
   ZIUA NOPȚII= Este o variantă a zilei zilei pentru șomeri. Pentru a nu coincide cu ziua zilei, ziua nopții se va sărbători ziua în baruri și bodegi cu program non-stop.
   ZIUA PORTOFELULUI= Va fi o sărbătoare financiară internațională, pe care românii o vor putea petrece în tramvaiele din Zurich, Geneva și Berna.
   ZIUA NUNȚII= Se prelungește în mai multe acte care vor avea loc în noaptea nunții și va avea darul de a îmbunătăți igiena mirilor, spălându-le banii.
   ZIUA BASAMACULUI= În această zi, vom demonstra lumii tăria noastră de caracter. Ziua va fi sărbătorită 365 de zile pe an, iar în anii bisecți se va adăuga și o zi a samahoancei.
   ZIUA LICURICIULUI= Din cauza poluării și a tăierii pădurilor, mica insectă trebuie protejată prin sărbătorire. Data propusă coincide cu ziua națională a Statelor Unite.
   ZIUA PENSIEI= În felul cum evoluează economia națională, ziua când se va primi pensia va fi o adevărată sărbătoare.

                                       Mihai  Frunză,
                        angajat cu ziua la un bar de noapte




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu