Manole are nuci. (Ana)Citatul zilei

La Steaua mi-a plăcut cel mai mult. (Pițurcă despre Eminescu)


Operete alese (Idei principale)

   CAVALERIA UŞOARĂ de Suppe: Armata austriacă a alcătuit un regiment de pitici călărind ponei cu care vrea să cucerească Liechtensteinul.
   VĂDUVA VESELĂ de Lehar: Un conte vienez scăpătat a murit, lăsându-i soţiei o splendidă veselă din porţelan de Saxa.
   CONTESA MARITZA de Kalman: O frumoasă aristocrată, nebună după un chipeş conte, se crede descendenta fluviului bulgar Mariţa.
   LĂSA-ŢI-MĂ SĂ CÂNT de Gherase Dendrino: Terorizaţi de un tenor piţigăiat şi fără ureche muzicală, vecinii pun mâna pe el şi îl închid într-o debara.
   FRUMOASA ELENA de Offenbach: Un frumos elen cu alură de efeb îşi face operaţie de schimbare de sex, devenind o frumoasă elenă.
  ŢARA SURÂSULUI de Lehar: Pentru că ţara ajunsese de râsul lumii, un rege prusac posac interzice hohotele şi cascadele de pe Rin.
  PLUTAŞUL DE PE BISTRIŢA de Filaret Barbu: În timpul unor inundaţii un tânăr utecist salvează o localitate astupând gura râului cu dopuri de plută.
  SILVIA de Kalman: De fapt, Silvia este pseudonimul lui Ildiko.
  ANA LUGOJANA de Filaret Barbu: După ce o zideşte pe Ana din Curtea de Argeş, meşterul Manole se însoară cu Ana din Lugoj cu care face doi copii şi o clopotniţă.
 Caricatură de Antonică Marin - Tony

Un comentariu:

  1. Decât sa tai Frunza la câini, mai bine razi de el şi te lecuieşti să mai scrâsneşti din dinţi, asfel economisind banii ce i-ai putea da la stomatolog, pentru a-i da pe carti de genul "Cine-a pus umor pe clanta" Nicolae Rotaru

    RăspundețiȘtergere