Manole are nuci. (Ana)Citatul zilei

La Steaua mi-a plăcut cel mai mult. (Pițurcă despre Eminescu)


Flashuri electorale


   * Marea dilemă a alegătorului român este între a vota greşit şi a vota foarte greşit.
    * Unul din candidaţi a fost descoperit că a lucrat până acum acoperit. Sincer să vă spun, eu nu l-am văzut niciodată la televizor purtând chipiu sau căciulă cu urechi.
    * Problemele alegătorilor din diaspora pot fi rezolvate astfel: cei din Londra vor vota în Noua Zeelandă iar cei din Paris în Guyana franceză.
    * O frumoasă şi apetisantă doamnă ne-a propus ca ţara să fie condusă de o femeie. Cum? Şi ţara? Nu ne ajunge că suntem conduşi de femei acasă?
    * Un bătrân alegător din satul meu natal mi-a mărturisit confidenţial, şoptindu-mi abia auzit la urechea stângă, că el va vota şi anul acesta tot cu Ceauşescu.
    * Un candidat populist, la un miting electoral, s-a adresat mulţimii cu ,,Dragi şi stimaţi colegi". Nu ştiu din ce cauză, susţinătorii care ovaţionau cel mai tare purtau măşti pe faţă sau ciorapi de damă pe capete.
    * Un bătrânel care a ieşit la fântâna de pe uliţă cu o găleată colorată în mână a fost arestat de DNA şi acuzat de luare de mită.
    * Dacă în ziua alegerilor va ploua, alegătorii vor primi de la candidaţi umbrele de soare, iar dacă va ninge, vor primi câte o sticlă goală de vodcă ,,Săniuţa".
    * Biserica Ortodoxă Română atrage atenţia că, pentru unii alegători, ziua alegerilor s-ar putea să fie zi de post. Mai precis, turbulenţii beţivi şi cei din opoziţie vor ajunge la postul de poliţie unde vor primi doar bastoane şi apă.
    * Administraţia cimitirelor ne asigură că va întări vigilenţa pentru ca să se prezinte la urne numai morţii cu drept de vot.
    * Dacă nu va ieşi preşedinte cel pe care l-aţi votat, nu trebuie să fiţi supărat. De fapt, a ieşit alesul vostru dar cu alt nume.

                                                                       Cetăţeanul încă treaz
                                                                          MIHAI  FRUNZĂ

Un comentariu: