Manole are nuci. (Ana)Citatul zilei

La Steaua mi-a plăcut cel mai mult. (Pițurcă despre Eminescu)


Rețete compensate cu triferment

Vegetarian convins... că erbivorele sunt delicioase.

REȚETELE UNUI MASTER CHEF... DE BĂUT

   CÂRNAȚI DE BERE= Pe o masă lungă, se aliniază câteva șiruri de halbe pline cu bere. Se adaugă alune și sărățele, după gust.
   SARMALE DE POST= Modul de preparare depinde de post. La TVR, Mircea Dinescu le face cu portocale, iar la Prima TV, Vârlan le face cu pițipoance apetisante.
   SALATĂ BOEUF= Amestec de vegetale pus în meniu atunci când ați invitat la masă un bou.
   CIUPERCI FLAMBATE=  Se consumă cu grijă. Pot produce arsuri la stomac, dar sunt o nebunie.
   PIZZA HAVAIANĂ= Pe un blat din aluat în formă de havaiană se pun toate resturile din frigider. Gurmanzii cu sentimente antiamericane pot înlocui havaiana cu o balalaică.
   CHIFTELE DE CREIER= Pot fi preparate numai de bucătăresele care-și toacă soții la cap foarte mărunt.
   CLĂTITE CU VIȘINATĂ= La desert, se iau paharele în care s-a servit țuica la aperitive și se clătesc cu doi litri de vișinată. Cu aceeași vișinată se clătește și gâtul.
    SUPĂ DE GHIOCEI= Este o delicatesă de primăvară din fructe de mare. Ghiocelul este un ghioc foarte fraged. Vă lăsăm pe dumneavoastră să-i ghiciți gustul.
   ARDEI GOLIȚI= Se ia o porție de ardei umpluți. Se scoate din ei tocătura și se dă la rațele care, la rândul lor, sunt date mesenilor pe varză.
   TORT NAȚIONAL= Se ia o pânză de in sau de cânepă și se ornează cu râuri și cu fluturi. Atenție la cânepă! Produce halucinații.

                                                  Mihai Frunză,
                                     creator de rețete cu penicilină

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu